Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teknik : Tırnak Yeme Alışkanlığı...

Sorj

Öne çıkan mesajlar

nasıl bırakılır!!! ya ellerim :( parmaklarımın hepsi batır ve eti geçmiyor hep yiyorum yemem icin bişeyler söyleyin felaket acıyor bide bütün tırnaklarımın 2 tarafıda batık :( bi çare lütfen oje bile sürdüm nafile oje ile hardallı hamburger gibi oluyor :( ya lütfen bir çare yeter artık hiçbişey yapılmıyor :( yardım pls[signature][hline]-hebele hebe hebe?
hebee bebehebehebe..
hebe be be?
-bee beee behebehebee.
hee hassie
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 13 Ağustos 2004 01:58 tarihinde demiş ki:
ya benle uğraşma arkadaşım lütfen rica ediyorum bırakırmısın bana takılmayı

arkada$ım? kusura bakma ark. degiliz..(lafın geli$i söylemi$ olsan bile)

said:
kiddo, 13 Ağustos 2004 02:02 tarihinde demiş ki:
Abi yuh beyninizin bi yerinde erutana verilcek defaut cevaplar diye bişeymi var.

defaut? lol default war ama defautu kalmadı..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
Sosyal ağlarda paylaş

pyrocuğum,
ararım bulurum senin de hatalarını
koyarım buraya
lütfen fazla abartma istersen..[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

said:
kiddo, 13 Ağustos 2004 02:14 tarihinde demiş ki:
Zeki paticik community üyesi(bu sıfata bozulmazsın sanırım bak senin için komünitiyi doğru yazdım) menopozda falanmısın bu saatte saldırıyosun? Manyakmıdır nedir ya? Git atla aşşaa sayko.

yok ben andropoz a gırdım.

prawler hatamı aramana gerke yok benm dunyaya gelmem bı hata :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben deniyorum deniyorum denmiyorum kardeşim sizin dişlerin maşallah bıçak gibi herhalde tırnağı kökten söküyodum bir kere yiyeceğim diye.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Allahım bu ne iğrenç bi iştir. ÖSS nubisi olunca ben de başlamıştım: et + tırnak yiyordum. Et yeme olayını kendim bıraktım, tırnak konusunda da sık sık tırnaklarımı kestiğim zaman yemediğimi farkettim. Hala ara sıra uzun olduğunda yerim, kesince yiyesim gelmiyor.

Bu oje olgusunu da nikotin sakızlarına benzetiyorum. Ticari bir saçmalık gibi geliyor kusura bakmayın :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de gitara başladığımdan beri yerim. ama sana bi taktik böyle tırnakların üzerine falan sabun sür veya uzunsa sapla direk bak bir daha yiyor musun :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

ben ilk klasik gitarla başladıgımda tırnaklarımı uzattıgımı bilirim 2 ay yememiştim hiç sırf gitar hırsı için. Sonra yedim ve hayatımdaki en buyuk zewkti kafam kadar tırnakları yemek :D
ben de hala yiorum ya hele sınawlarda falan offf yani soruyu cozuyorum 1 dakka tırnak molası. Delirticek bir durum acıkcası.[signature][hline]..yeah..
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle ağzına sokmamakla başlasan iyi edersin..
Ağzına sokarsan gitmiştir zaten baştan...
Psikolojik bir sorun olarak geçiyordu bu yanılmıyorsam :P Bir yerde okumuştum...
Bendede var halen..Aynen Quinin anlattığı şekilde,tırnaklarım uzun gelirse,kemiresim geliyor...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Elizabeth Elenora Benzemez[Zed]
Sosyal ağlarda paylaş

Halfmumi doğru söylüyor,psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook [/i] / My best friend
The Lost Age
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sadbutTrue, 13 Ağustos 2004 10:30 tarihinde demiş ki:
ben ilk klasik gitarla başladıgımda tırnaklarımı uzattıgımı bilirim 2 ay yememiştim hiç sırf gitar hırsı için. Sonra yedim ve hayatımdaki en buyuk zewkti kafam kadar tırnakları yemek :D
ben de hala yiorum ya hele sınawlarda falan offf yani soruyu cozuyorum 1 dakka tırnak molası. Delirticek bir durum acıkcası.

haha lol adam nasıl bırakıyım diyo sen özendiriyon yahu :)[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

imza gusel oldu :D[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Sosyal ağlarda paylaş

ya ben şeyi bile denedim bütün tırnaklarımı ojeleyip Kulağımı sildim kulaktaki pisliğin tadı cok kötü birde oje ekleniyor ama nafile olmuyor şu an acıyor felaket yazamıyorum bende et yerim hem et hem tırnak cok kötü bişey

tavsiye:
sakın tırnaklarınızı yemeyin :( tüm tırnaklarım batık şu an cok kötü :[signature][hline]-hebele hebe hebe?
hebee bebehebehebe..
hebe be be?
-bee beee behebehebee.
hee hassie
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...