Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 nasıl bırakılır!!! ya ellerim :( parmaklarımın hepsi batır ve eti geçmiyor hep yiyorum yemem icin bişeyler söyleyin felaket acıyor bide bütün tırnaklarımın 2 tarafıda batık :( bi çare lütfen oje bile sürdüm nafile oje ile hardallı hamburger gibi oluyor :( ya lütfen bir çare yeter artık hiçbişey yapılmıyor :( yardım pls[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bende dıyorum bu cocuk niye böyle diye. megersem oje yiyormu$..ilginc..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ya benle uğraşma arkadaşım lütfen rica ediyorum bırakırmısın bana takılmayı[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 oje dediğin normal oje? birde renksiz ama tadı acı olan ojelerden sürmeyi dene.[signature][hline]tksmtr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Yeme bunun baska cozumu yok[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 benim ablam yiodu takma tırnak taktırdı kaldı o orda 1-2 hafta(hatırlamıom) sora altta uzamış kendi çıkdı bida yemio[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Abi yuh beyninizin bi yerinde erutana verilcek defaut cevaplar diye bişeymi var. Neyse... öyle yeme falan olmaz. Direk psikolog. 3 yıl uğraştım. Psikoloğa bi gittim bi daha yediğimi hatırlamıyom.(bi aylık süreçten sonra tabe :D)[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bant tak üzerlerine kolonya sık benim tam böyle eklem yerlerinden yiyodum kemiklerin gözükücekti nerdeyse 1 hafta bantladım öyle gezdim geçti sonra[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=31355 neden garbage'a gittiğini anlamadığım bir topiğimdir kendisi... yararlanacağını umuyorum[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Erutan, 13 Ağustos 2004 01:58 tarihinde demiş ki: ya benle uğraşma arkadaşım lütfen rica ediyorum bırakırmısın bana takılmayı arkada$ım? kusura bakma ark. degiliz..(lafın geli$i söylemi$ olsan bile) said: kiddo, 13 Ağustos 2004 02:02 tarihinde demiş ki: Abi yuh beyninizin bi yerinde erutana verilcek defaut cevaplar diye bişeymi var. defaut? lol default war ama defautu kalmadı..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Zeki paticik community üyesi(bu sıfata bozulmazsın sanırım bak senin için komünitiyi doğru yazdım) menopozda falanmısın bu saatte saldırıyosun? Manyakmıdır nedir ya? Git atla aşşaa sayko.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 pyrocuğum, ararım bulurum senin de hatalarını koyarım buraya lütfen fazla abartma istersen..[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: kiddo, 13 Ağustos 2004 02:14 tarihinde demiş ki: Zeki paticik community üyesi(bu sıfata bozulmazsın sanırım bak senin için komünitiyi doğru yazdım) menopozda falanmısın bu saatte saldırıyosun? Manyakmıdır nedir ya? Git atla aşşaa sayko. yok ben andropoz a gırdım. prawler hatamı aramana gerke yok benm dunyaya gelmem bı hata :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ya ben deniyorum deniyorum denmiyorum kardeşim sizin dişlerin maşallah bıçak gibi herhalde tırnağı kökten söküyodum bir kere yiyeceğim diye.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Allahım bu ne iğrenç bi iştir. ÖSS nubisi olunca ben de başlamıştım: et + tırnak yiyordum. Et yeme olayını kendim bıraktım, tırnak konusunda da sık sık tırnaklarımı kestiğim zaman yemediğimi farkettim. Hala ara sıra uzun olduğunda yerim, kesince yiyesim gelmiyor. Bu oje olgusunu da nikotin sakızlarına benzetiyorum. Ticari bir saçmalık gibi geliyor kusura bakmayın :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 oje degil apaci tat veren birsey var renksiz gibi ondan sureceksin.. elini agzina gotur bakayim nooluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Ben de gitara başladığımdan beri yerim. ama sana bi taktik böyle tırnakların üzerine falan sabun sür veya uzunsa sapla direk bak bir daha yiyor musun :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ben ilk klasik gitarla başladıgımda tırnaklarımı uzattıgımı bilirim 2 ay yememiştim hiç sırf gitar hırsı için. Sonra yedim ve hayatımdaki en buyuk zewkti kafam kadar tırnakları yemek :D ben de hala yiorum ya hele sınawlarda falan offf yani soruyu cozuyorum 1 dakka tırnak molası. Delirticek bir durum acıkcası.[signature][hline]..yeah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 LoL[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 öncelikle ağzına sokmamakla başlasan iyi edersin.. Ağzına sokarsan gitmiştir zaten baştan... Psikolojik bir sorun olarak geçiyordu bu yanılmıyorsam :P Bir yerde okumuştum... Bendede var halen..Aynen Quinin anlattığı şekilde,tırnaklarım uzun gelirse,kemiresim geliyor...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Elizabeth Elenora Benzemez[Zed] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Halfmumi doğru söylüyor,psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook [/i] / My best friend The Lost Age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: sadbutTrue, 13 Ağustos 2004 10:30 tarihinde demiş ki: ben ilk klasik gitarla başladıgımda tırnaklarımı uzattıgımı bilirim 2 ay yememiştim hiç sırf gitar hırsı için. Sonra yedim ve hayatımdaki en buyuk zewkti kafam kadar tırnakları yemek :D ben de hala yiorum ya hele sınawlarda falan offf yani soruyu cozuyorum 1 dakka tırnak molası. Delirticek bir durum acıkcası. haha lol adam nasıl bırakıyım diyo sen özendiriyon yahu :)[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. imza gusel oldu :D[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ya ben şeyi bile denedim bütün tırnaklarımı ojeleyip Kulağımı sildim kulaktaki pisliğin tadı cok kötü birde oje ekleniyor ama nafile olmuyor şu an acıyor felaket yazamıyorum bende et yerim hem et hem tırnak cok kötü bişey tavsiye: sakın tırnaklarınızı yemeyin :( tüm tırnaklarım batık şu an cok kötü :[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 E oha artık. Abi dedik işte psikoloğa git ama ağzına alma sakın LOooL be LOool[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar